Biscuiti cu nuci pecan

Cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat vreodata. Parol.

Si inseamna:

– 100 g nuci pecan

– 100 g unt fara sare (la temperatura camerei)

– 75 g zahar

– 150 g faina

 

Nucile se baga la cuptor (180 grade) pentru 6-7 minute si se lasa la racit.

Intre timp, untul se freaca cu zaharul pana devine o crema lucioasa, apoi se adauga faina putin cate putin.

Cand nucile pecan s-au racit se toaca marunt si se incorporeaza in aluatul de mai sus.

Toata compozitia se imparte in 16 parti si se modeleaza sub forma unor bile.

Se pun pe o hartie de copt si se aplatizeaza putin cu ajutorul unui fund de pahar.

Tava se introduce in cuptor (180 grade) pentru 20-25 de minute. Se lasa la racit pe un gratar si se pudreaza cu zahar.

Atat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *