Jeleu de prosecco cu portocale

Sunt zile in care simti nevoia de ceva dulce, ceva alcool si mai putin ciocolata.

Asa ceva este pentru asemenea zile.

_MG_4085-Edit

Este adevarat ca trebuie sa storci ceva portocale, dar merita.

– sucul de la 7-8 portocale

– 400 ml prosecco

– o rodie

– 6 foi de gelatina (sau un plic)

Pentru inceput storci portocalele si strecori sucul printr-o sita (poti pune si pulpa daca vrei, insa nu va mai fi atat de fin).

Foile de gelatina pe inmoi in apa rece pentru 5 minute.

Pui intr-o cratita 100 ml de suc de portocale iar cand s-a incalzit bine (sa NU fiarba) adaugi foile de gelatina (stoarse de apa). Iei de pe foc sucul si omogenizezi bine gelatina, dupa care torni totul peste restul de suc cu prosecco.

Imparti in 6 pahare si il dai la rece pentru a se intari. (4-6 ore)

La final storci sucul unei rodii si il pui in pahare, impreuna cu cateva boabe.

_MG_4075-Edit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *