Struguri si branza

Parca suna mai bine decat bile de branza, nu?

Este un aperitiv excelent, mai ales ca si arata grozav (culori, texturi, etc).

Strugurii si branza se pot combina si altfel decat in clasicul stil frantuzesc, alaturi de o sticla de vin.

Iar pentru asta ai nevoie de:

– 200 g gorgonzola

– 200 g branza de burduf

– 20 de boabe de struguri

Pentru inceput, vei amesteca cele doua feluri de branza (sa fie la temeparatura camerei) si luand cate putin amestec vei imbraca boabele de struguri.

Atat.

Acum vine partea frumoasa a lucrurilor.

Iei cateva farfurii mici in care pui:

susan negru

turmeric

paprika

mustar brun

chimen

– menta verde

– busuioc verde si rosu

– salvie

– oregano

Treci fiecare biluta printr-o farfurie, sau mai multe, presand usor.

Cand sunt gata le pui la frigider sa se intareasca branza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *